30 Ekim Cumartesi günü, bir dizi ziyaretlerde bulunmak için Pendik’e gelen Ticaret Bakanı Mehmet Muş, ilk olarak AK Parti Pendik İlçe teşkilatını ziyaret etti. AK Parti İstanbul Milletvekili Eyüp Özsoy ile birlikte Belediye başkanı Ahmet Cin’in de eşlik ettiği ziyarette ilk görüşme ilçe başkanı Ali Şirin’in makamında gerçekleşti.

TEŞKİLAT OLARAK HER DAİM SAHADAYIZ

Daha sonra gerçekleşen toplantı ise AK Parti Pendik İlçe Başkanı Ali Şirin’nin kısa bir selamlama konuşmasıyla başladı. İlçe başkanı Şirin konuşmasında, “Sayın bakanımıza ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyoruz. İlçe teşkilatı olarak Pendiklilerle kurduğumuz gönül bağımızı her geçen gün daha da güçlendiriyoruz. Teşkilat olarak saha çalışmalarımızı da yoğun bir şekilde sürdürüyoruz.” İfadesinde bulundu.

TÜRKİYE’NİN ÖNÜ AÇIK, GELECEĞİ AYDINLIKTIR

Başkan Şirin’in konuşmasının ardından partililere hitap eden Bakan Mehmet Muş, “Hem pandemi döneminin sıkıntıları, hem de küresel ve bölgesel ekonomik dalgalanmalar bir çok alanda sıkıntı yaşanmasına neden oldu. Yaşanan sıkıntıların ve ödenen bedellerin ne kadar ağır olduğunu biliyoruz. Bizden kaynaklanan müdahale edebileceğimiz sıkıntılar olduğu gibi müdahale etme şansımız olmayan küresel sıkıntıları da yaşadığımız bir dönemden geçiyoruz. Ama emin olan çoğu gitti azı kaldı. Sıkıntıları atlatıp rahatlayacağız. Bunu çok yakında hep beraber göreceğiz, Türkiyenin önü açıktır, geleceği aydınlıktır.” Şeklinde konuştu.

SAHA ÇALIŞMALARINI DAHA DA ARTIRIN

AK Parti'nin 20 yıla yakın iktidarda olduğuna ifade ederek konuşmasını sürdüren Muş, “Bizim başarılarımız teşkilatların azim ve kararlıkla saha çalışmalarını sürdürmesiyle gerçekleşiyor. Dalgalanmalar ve olumsuzluklar kendinizi kötü hissetmesin. Teşkilatlar olarak umutsuzluğa kapılmayalım. Büyük ve güçlü Türkiye davamız hedefiyle 2023 seçimleri için sahada  daha çok çalışalım.” Dedi.